MADE TO MEASURE

Maatwerk past niet alleen uw fysieke persoon, maatwerk past ook bij uw persoonlijkheid, situatie en bij uw garderobe. Met maatwerk wordt u niet gedwongen om een keuze te maken uit een bestaand assortiment. Maatwerk is het hoogst haalbare binnen de moderne als de klassieke kledingsector.
Door u samengesteld en volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. U kiest het model, de stof, de kleur van de voering en overige details. Wij komen voor een gedetailleerde meetsessie bij u thuis of op uw werk, op een tijdstip die u schikt.
Tevens is het mogelijk om langs te komen bij ons in de showroom.

  MAATWERK IN DRIE STAPPEN

  Stap 1

  Maten opnemen

  Perfecte maatvoering is essentieel bij maatwerk. Uw kleermaker stemt de pasvorm af op uw lichaam én uw persoonlijke voorkeur waaruit uw unieke patroon zich vormt.

  Stap 2

  Stoffen, opties en accessoires

  Nadat uw maten genomen zijn, kiest u de stof, de kleur van de voering, paspels en columbia. Open knoopsgaten in de mouw, doorgeputte revers en initialen zijn uiteraard inclusief. Uw kleermaker voorziet u van deskundig advies.

  Stap 3

  Aflevering accessoires

  Na 4 weken is uw op maat gemaakt kostuum, colbert en/of shirt gereed. Uw kleermaker levert het maatwerk af. Tijdens het doorpassen bekijkt u samen of alles geheel naar wens is. Bij een nabestelling kunnen wij u nog sneller van dienst zijn. Wij bewaren uw
  maten in uw ‘digitale patroon’. U hoeft dan alleen nog de stof en eventuele opties uit te kiezen.

  BREED ASSORTIMENT

  Anders als onze collega’s wordt al het maatwerk met de hand vervaardigd. U kunt kiezen uit meer dan 1000 verschillende stoffen, voor zowel dames als heren. Wij werken o.a. samen met de volgende exclusieve merken: F.LLI Cerruti, Ermenegilde Zegna, Lora Piana, Luigi Botto, Vitale BarberisCanonico, Holland&Sherry, REDA, Ariston.
  Onze ervaren tailors zullen u bijstaan in het samenstellen van het maatpak, colbert of overhemd, adviseren u in de stof keuze,  mogelijkheden en de laatste trends.

  Keep in touch

  Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en onze aanbiedingen

  WIJ WERKEN O.A. SAMEN MET

  Back to Top